Rekord: 30.000 besökare per månad

admin

admin

2 feb 2021

Elcyklar är populärt i år. Vår sajt Alltomelcyklar är också populär. Besöksfrekvensen är nu uppe vid 30.000 unika besökare per månad, vilket kan jämföras med cirka 20.000 förra året vid samma tid.

Allt fler besökare hittar till www.alltomelcyklar.nu, kan vi se av statistik från Google Analytics. 30 000 unika besökare per månad nu under cyklingens högsäsong innebär cirka 1000 per dygn. Besöksstatistiken visar att sajten några dagar haft cirka 1500 besökare om dagen.

– Alltomelcyklar är den enda sajten som kontinuerligt bevakar elcykelmarknaden från svensk horisont, vi publicerar nyheter flera gånger i veckan. Andra medier har ibland inslag om elcyklar, men saknar den kontinuitet vi har, säger chefredaktör Björn Åslund.

Vi har hållit på sedan 2016 och sajten innehåller nu mycket användbart material om elcyklar, bland annat marknadsöversikt och köpguider för olika typer av elcyklar. Vi har även granskat lågpriscyklar, som är en stor del av marknaden. Sajten har ett antal djuplodande artiklar om batterier, som är elcykelns dyraste och lite känsliga komponent. 

Populära tester

Mest populär är sannolikt vår samlingssida med tester. Under 2019 hann vi testa 30 elcyklar. Hittills i år har vi testat 15 elcyklar. Och där jobbar vi vidare, nya cykeltester publiceras varje fredag. 

Använder du sajtens sökfunktion kan du enkelt hitta äldre men många gånger relevanta artiklar.

—- Samlingssida cykeltester 2020 och äldre —- (länk)

Läs mer

Annons: