Elcykeln logo Meny

Om oss / annonsera

Alltomelcyklar.nu är en sajt som görs av journalister. Dessutom ger vi ut magasinstidningen Allt om elcyklar. Under 2023 ger vi ut två digitala tidningar på Readly, en i början av april, en i början av juni.

Läs tidningen på Readly

Vår ambition är att göra innehåll som underlättar för ägare och köpare av elcyklar. Därför granskar vi branschen, testar elcyklar och informerar om allt som händer. Allt om Elcyklar ges ut av Tidningen Elbilen i Sverige AB, vilket innebär att vi samarbetar med tidningen Elbilen Sverige med sajten elbilen.org. En del material från Allt om elcyklar publiceras där.

Tips, förslag och frågor gillar vi. Hör gärna av dig till redaktionen. (kontaktuppgifter se nedan).

Annonsering

Sedan starten har vi gett ut elva fullmatade nummer av Allt om Elcyklar,
med tips, tricks, tester, reportage och intervjuer. Vi har cyklat elcykel genom Sverige, genom Mallorca, i Köpenhamn och andra storstäder. Vi har testat hundratals cyklar. Vår hemsida har nu vuxit till att bli ett elcykelköparnas nav. Till oss går man för att få det senaste, för tipsen, för guiderna, för reportagen, för tester.

Det är möjligt att annonsera i vår digitala tidning på Readly. I övrigt så erbjuder vi annonsering på webbsidan, antingen topp-, botten- eller sidobanners.

PS. Vi arbetar på att implementera fler annonser på ett naturligt sätt, har du önskemål om speciell placering, kontakta oss. DS

För bokning kontakta Eva Gottfridsson.
Mobile +46 (0) 73 100 10 95 E-mail: eva@alltomelcyklar.nu

Prislista annonser webb

Toppbanner: Format: 1200×300 px, 72 ppi. Toppbanner ligger högst upp och ger garanterad exponering mot alla besökare. 1 990 kronor per vecka.

Sidobanner: Format: 339×339 pixlar, 72 ppi. Hög exponering i anslutning till artiklarna. 990 kronor per vecka.

Bottenbanner Format: 1200×300 pixlar, 72 ppi. Bra exponering. 990 kronor per vecka.

Besöksadress och redaktion:

Båtsmansvägen 10

181 41 Lidingö

Redaktionen

Chefredaktör

Björn Åslund

bjorn@alltomelcyklar.nu

076 171 3573
Ansvarig utgivare

Fredrik Sandberg

fredrik@elbilen.org

Skribent, cykeltestare

Lotta Hedin

lotta@elbilen.org