Bafang öppnar tillverkning i Polen

admin

admin

31 jan 2021

11-09-2019 / Tillverkare av elcykelsystem Bafang brukar ju beskrivas som ett kinesiskt företag. Men nu öppnar man en produktionsanläggning i Wroclow i Polen. Det ska förbättra företagets servicenivå i Europa, uppger Qinghua Wang, vd och koncernchef för Bafang Electric Co. Ltd.

Det är verkligen inte en liten anläggning som Bafang nu öppnat i Polen. Den mäter 6 000 m² inklusive 800 m² för kontor. För närvarande har den två monteringslinjer. Så småningom hoppas Bafang, beroende på efterfrågan, att kunna köra med full kapacitet med sex monteringslinjer. Därmed kommer kommer Bafang i Polen att kunna producera 600 000 elcykeldrivsystem årligen, enligt vår källa som är Bike-Eu.com (länk dit, se faktarutan upp till höger).

-Denna europeiska, polska anläggning är ytterligare ett steg mot Bafangs globala existens, sade vd:n Wang vid öppningsceremonin. 

-Den bidrar till vad som redan är en global närvaro eftersom Bafang för närvarande verkar från fyra platser; från huvudkontoret i Suzhou, Kina samt med kontor i Nederländerna, USA och Tyskland.

Läs mer på Bike-eu.com

https://www.bike-eu.com/sales-trends/nieuws/2019/09/bafang-opens-production-facility-in-poland-10136559

Läs mer