ABS-bromsad elcykel prisad i Finland

admin

admin

2 feb 2021

 Crescents nya elcykel med låsningsfria ABS-bromsar utsågs till årets vardagscykel 2020 på GoExpo-mässan i Helsingfors, berättar svenska Cycleurope i ett pressmeddelande.

Det var på den finska GoExpo-mässan som Crescents nya smarta elcykel ELlie premiärvisades i fredags och tilldelades priset som årets vardagscykel 2020. Det är det finska cykelförbundet som delar ut priset och för andra året i rad så går priset till en elcykel, något som visar på att elcykeln har blivit ett etablerat transportmedel i vardagen.

– Utmärkelsen är ett bevis på att vi lyckats med att skapa något som gör det enklare att välja cykeln i vardagen, vilket är vårt yttersta syfte med Crescent, säger Jari Elamo, VD för Cycleurope i Finland.

Under den gångna veckan har Finlands teknik- och affärspress testat Crescents ny smarta elcykel. Finska teknikmediet Tekniikan Maailma beskriver hur elcykeln genom Crescent Ellie nu tar ett teknikmässigt kliv, med utrustning vi känner igen som det senaste inom till exempel bilvärlden. 

Crescent ELlie är en av flera elcyklar som Crescent lanserar till marknaden under våren 2020. Med nya konceptet Koppla blir cyklarna stöldskyddade, spårningsbara och kommunicerar med användaren på ett helt nytt sätt.

Allt om Elcyklar planerar för en ordentligt test av ELlie under våren. Håll utkik på vår samlingssida för cykeltester som uppdateras på fredagar.

—- Länk till våra cykeltester 2020 —-

(Foto: Cycleurope)

4-03-2020 

Läs mer